Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε από τους εξής τρόπους:

1) Πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Viva Payments. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της Viva Payments όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.


2) Τραπεζική κατάθεση / e-banking
Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση / e-banking»
  • Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας

*** Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε τον ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας.

Alpha Bank
IBAN: GR9701401970197002101092307
Όνομα δικαιούχου: ΑΝΝΑ ΜΠΙΜΠΗ


Τρόπος αποστολής / παραλαβής e-book

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας στο eshop μας και στην συνέχεια πραγματοποιείτε την πληρωμή σας ηλεκτρονικά με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Αφού βεβαιώσουμε την πληρωμή σας, θα λάβετε ένα email (στο email που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας) με τον υπερσύνδεσμο (link) για να κατεβάσετε το ψηφιακό βιβλίο e-book σε μορφή pdf στον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας.


* Όλες οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Φ.Π.Α.