Γιατί να μας εμπιστευτείτε το χειρόγραφο κείμενό σας

Γιατί να μας εμπιστευτείτε το χειρόγραφό κείμενό σας;

Γιατί η ομάδα μας με τις ικανότητές της, την εμπειρία της και τη δημιουργικότητά της σας εγγυώνται τις καλύτερες συνθήκες έκδοσης.

Η κοινοποίηση του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία γίνεται από το τμήμα επικοινωνίας του εκδοτικού μας και γι αυτό το λόγο ο εκδοτικός μας έχει πολλά και διαφορετικά στάδια προώθησης των έργων αλλά και των συγγραφέων του. Η συνεργασία μας με μεγάλα βιβλιοπωλεία και ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης βιβλίων είναι απόδειξη πως ένα βιβλίο μπορεί να βρει το δρόμο του για την αναγνώριση.

Πολλές και καινοτόμες παρουσιάσεις του κάθε βιβλίου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, φέρνουν κοντά τον συγγραφέα στο αναγνωστικό του κοινό.

Επίσης, συμβουλές για προσωπική διαφήμιση του συγγραφέα και τρόποι για να γίνει γνωστός στο κοινό των αναγνωστών δίνονται συνεχώς στους συγγραφείς που συνεργάζονται με τον εκδοτικό μας. Εξειδικευμένες συμβουλές αλλά και διαφημιστική καμπάνια γίνεται για κάθε βιβλίο χωριστά βάση των δικών μας αλλά και των δικών σας ιδεών και επιθυμιών.