Στείλτε μας το έργο σας

Στείλτε μας το έργο σας

Η ΑΝΙΜΑ εκδοτική αφιερώνει το 2019 σε δύο λογοτεχνικές κατηγορίες, το Ιστορικό μυθιστόρημα και το αστυνομικό. Αναμένουμε κείμενα σας προς αξιολόγηση μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019.

Δεχόμαστε έργα προς αξιολόγηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε μορφή αρχείων word ή pdf. Τα έργα πρέπει να είναι σε γραμματοσειρά Times new Roman 12 στιγμών ενώ τα περιθώρια της κάθε σελίδας να έχουν οριστεί στα δύο εκατοστά. Δεν υπάρχει λόγος να σελιδοποιείτε εσείς το έργο σας εκτός αν η σελιδοποίηση αυτή έχει γίνει από γραφίστα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έργου και την τελική του μορφή πριν το τυπογραφείο.

Στο email με το οποίο θα μας στείλετε το έργο σας, θα πρέπει να υπάρχει μια μικρή περίληψη του βιβλίου, καθώς και ένα βιογραφικό του συγγραφέα σε ξεχωριστά αρχεία. Επίσης, υποχρεωτικά θα υπάρχει μία συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα αναγράφονται ξεκάθαρα οι στόχοι του συγγραφέα, το είδος του βιβλίου και το ηλικιακό κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Η ομάδα των αναγνωστών μας διαβάζει προσεχτικά όλα τα κείμενα που μας στέλνετε και δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε εντός τριών εβδομάδων.

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική με την αποστολή χειρογράφων προς αξιολόγηση, θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.