Στείλτε μας το έργο σας

Μυθιστόρημα, ιστορικό ή/και ρομαντικό, αστυνομικό.
Τα μυθιστορήματα πρέπει να είναι μέχρι 80.000 λέξεις. Να ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος (ή στις υποκατηγορίες αυτού) να διέπονται υποχρεωτικά από τους κανόνες του είδους και να έχουν άριστη χρήση της γλώσσας.

Τα ποιήματα πρέπει να είναι μέχρι 50, να έχουν έναν κοινό νοηματικό άξονα, να πρεσβεύουν συγκεκριμένο ποιητικό είδος και να διέπονται υποχρεωτικά από τους κανόνες του είδους χωρίς περιττές ή/και υπερβολικές προσπάθειες εντυπωσιασμού.

Τα παιδικά βιβλία πρέπει να απευθύνονται στα εξής ηλικιακά γκρουπ:

  • 0-2 ετών (150 λέξεις)
  • 3-5 ετών (500 λέξεις)
  • 6-7 ετών (750 λέξεις)

και παιδικές νουβέλες για:

  • 8-9 ετών (μέχρι 7000 λέξεις)
  • 10-12 ετών (μέχρι 1000 λέξεις)

Να διέπονται από κανόνες παιδαγωγικούς και να έχουν άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας ακολουθώντας τους κανόνες της γραμματικής όπως αυτή διδάσκεται στα δημοτικά σχολεία.

Δεχόμαστε έργα προς αξιολόγηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε μορφή αρχείων word ή pdf. Τα έργα πρέπει να είναι σε γραμματοσειρά Times new Roman 12 στιγμών ενώ τα περιθώρια της κάθε σελίδας να έχουν οριστεί στα δύο εκατοστά. Δεν υπάρχει λόγος να σελιδοποιείτε εσείς το έργο σας εκτός αν η σελιδοποίηση αυτή έχει γίνει από γραφίστα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έργου και την τελική του μορφή πριν το τυπογραφείο.

Στο email με το οποίο θα μας στείλετε το έργο σας, θα πρέπει να υπάρχει μια εκτενής περίληψη του βιβλίου, καθώς και ένα βιογραφικό του συγγραφέα σε ξεχωριστά αρχεία. Επίσης, υποχρεωτικά θα υπάρχει μία συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα αναγράφονται ξεκάθαρα οι στόχοι του συγγραφέα, το είδος του βιβλίου και το ηλικιακό κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Η ομάδα των αναγνωστών μας διαβάζει προσεχτικά όλα τα κείμενα που μας στέλνετε και δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε εντός τριών εβδομάδων.

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική με την αποστολή χειρογράφων προς αξιολόγηση, θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Many people have asked themselves, “Can someone write my essay paper?” We all don’t have enough time or ability to finish the projects we’ve set us. Between family and work as well as a full-time schedule It can become almost impossible to write the essays we want to write. Expert essay writers can make it easier for you to complete this task. They have been in operation since the beginning of time and have helped hundreds of students like yours succeed at school.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *