Η Ντουλάπα της Φαντασίας

Η Ντουλάπα της Φαντασίας

Η Ντουλάπα της Φαντασίας

Τι θα γινόταν αν σήμερα το βράδυ σας χτυπούσε το κουδούνι ένας πράσινος ελέφαντας ντυμένος μπαλαρίνα;

Η Ντουλάπα της Φαντασίας είναι ένα εργαστήρι που μας καθοδηγεί από την φαντασία στη δημιουργική γραφή.

Η αρχή κάθε συγγραφικής δημιουργίας είναι η έμπνευση. Μια έμπνευση που πρέπει να είναι αστείρευτη αλλά και διαφοροποιημένη από την «μαζική» λογοτεχνική έμπνευση που έχει κατακλύσει τους αναγνώστες με τα ίδια στερεοτυπικά μοτίβα.

Η διαφορετική προσέγγιση ακόμα και του πιο χιλιοειπωμένου, είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Η φαντασία όμως έχει και ιαματικές ιδιότητες! Είναι γιατρός της ψυχής! Ο καθοδηγητής εκείνος που θα κατέβει στα πιο βαθιά μονοπάτια της σκέψης μας για να μας βγάλει ξανά στο φως της ζωντανής δημιουργίας.

Μέσα στη δημιουργική ασφάλεια της ομάδας και με κοινό στόχο τη συγγραφή, οι βιωματικές δραστηριότητες αλλά και στοχευόμενες ασκήσεις, θα βελτιώσουν την επικοινωνιακή μας δυνατότητα. Γιατί με πηγή την φαντασία, ο συγγραφέας έχει ανάγκη να επικοινωνήσει τη σκέψη του. Αυτή η επικοινωνία ονομάζεται λογοτεχνία.

Η Τέχνη του λόγου είναι μια ικανότητα που όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν, κάποιοι την έχουν ανοίξει στο ευρύ κοινό και αυτό γιατί βρήκαν τον τρόπο, το κλειδί εκείνο που μετατρέπει την φαντασία σε επικοινωνία.

Ελάτε να κάνουμε μαζί αυτό το μαγικό ταξίδι στην φαντασία αναζητώντας το δικό μας μοναδικό μαγικό κλειδί.

Συντονίζουν οι συγγραφείς Άννα Ραζή και Λένα Κικίδου

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2155510304 ή 6943938341 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12.00 – 16.00 ή μέσω mail στο info@animapublications.gr

Share this post