Αυτοέκδοση

Στην Anima έχετε και αυτή τη δυνατότητα : Αυτοέκδοση

Γιατί να επιλέξω αυτοέκδοση;

Φαντασία, έμπνευση, συγγραφή.
Στην συνέχεια ο δρόμος είναι μακρύς για ένα χειρόγραφο μέχρι να φτάσει και να μεταμορφωθεί σε βιβλίο. Το πρώτο και βασικό ερώτημα είναι ποιόν τρόπο έκδοσης να διαλέξει κανείς.
Αναμφισβήτητα η Αυτοέκδοση είναι μια πρόσφατα γεννημένη τάση στον χώρο των εκδόσεων την οποία υιοθετούν πλέον όλο και περισσότεροι νέοι αλλά και καταξιωμένοι συγγραφείς παγκοσμίως.
Αν όμως επιλέξουμε τελικά τον δρόμο της αυτοέκδοσης, πολλά είναι τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν όπως για παράδειγμα, πως θα προωθήσουμε το βιβλίο μας; Πώς θα το διανείμουμε; Ποιος θα κάνει τις διορθώσεις των κειμένων; Ποιος θα επιμεληθεί της έκδοσης; Και ακόμα, ποιος θα φτιάξει το εξώφυλλο;…

Εκδότης, γραφίστας, επιμελητής, υπεύθυνος διανομής και πώλησης… τόσα επαγγέλματα παράλληλα που τελικά χάνεται η Μαγική Εμπειρία του Συγγραφέα!!!
Και το παραμικρό λάθος ή απροσεξία να απειλεί την τόσο κοπιαστική και απαιτητική διαδρομή της έκδοσης …
Η οικογένεια της Anima είναι εδώ να να στηρίξει κάθε προσπάθεια, να δημιουργήσει βιβλία μαζί σας, να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας!

Αυτοέκδοση για την Anima σημαίνει: Εσείς καλύπτετε το κόστος παραγωγής και Εμείς αναλαμβάνουμε να μεταμορφώσουμε το χειρόγραφο σας σε βιβλίο. Όμως ο ρόλος μας δεν τελειώνει εκεί!!! Παρουσιάσεις, προώθηση, διανομή, ό,τι είναι απαραίτητο για τη στήριξη ενός βιβλίου.

Στην Ψυχή της Anima κάθε βιβλίο είναι και παιδί της!